La friggitrice ad aria calda è la soluzione ideale. Cucinare pasti sani non deve essere più una sfida. Questo vale anche per le Patatas Bravas, il famoso piatto spagnolo. Vuoi sapere come puoi prepararle facilmente?

Ingredients:

- 500 gramů brambor


- 6cl olivového oleje


- 2-3 stroužky česneku
nebo půl lžičky česnekového prášku)


- 1 vejce


- Hořčice dle vlastní volby (kořeněná nebo jemná)


- Rajčatový protlak


- Mletý pepř Espelette

 

Příprava

Omyjte brambory a nakrájejte je neoloupané na stejné dílky. Rozprostřete dílky do horkovzdušné fritézy a přidejte stroužky česneku. Používáte-li česnekový prášek, přidejte jej až po smažení. Přidejte 1 polévkovou lžíci olivového oleje a nechte dílky brambor smažit 20 minut.

Našlehejte vaječný žloutek se lžičkou vybrané hořčice. Smíchejte s 5 cl olivového oleje. Rozdělte tuto směs na dvě stejné části.

Přidejte lžičku pepře espelette na jednu část a lžičku rajčatového protlaku na druhou část.

Dobrou chuť
Své domácí brambory Patatas Bravas můžete podávat za půl hodiny!


Tento pokrm snadno připravíte v jedné z našich Nedis® horkovzdušných fritéz.