S více než 200 zaměstnanci a 4 značkami, které provozuje, společnost Habufa stále vyhlíží nové prodejní příležitosti na trhu s domácími dekoracemi. Není však náhodou, že se společnost dopracovala k takové stabilitě, jaké dosáhla během posledních několika let. Tato společnost se sídlem v Nizozemsku sice působí na světovém měřítku, ale stále se drží svého rodinného charakteru a jejím hlavním cílem dosahovat „optimální spokojenosti zákazníků“. Pro společnost Nedis je velkým potěšením přispívat svým řešením privátní značky pro značku COCO – jednu ze značek v portfoliu společnosti Habufa.

Doplnění sortimentu

Trh s nábytkem a domácími dekoracemi je aktivní. Domov a bydlení bude vždy jedním z předních témat a trendy se obměňují každou sezónu. Díky tomu je tento obor zábavný, ale zároveň náročný. Je třeba držet krok s trendy a vždy nabídnout nové a zajímavé produkty. Kromě toho, že se společnost Habufa vždy snaží dát zákazníkovi přesně to, co chce, klade také důraz na to, aby byla před konkurencí vždy o krok napřed. Důležitou součástí tohoto úsilí je schopnost nabídnout zákazníkovi kompletní balíček. Přidání žárovek do sortimentu se ukázalo jako dokonalá služba navíc a dobrý důvod, aby spotřebitelé značku nakupovali – a vraceli se k ní. Když zákazníci kupují designovou lampu značky COCO maison, nemusejí už nikde jinde hledat nejvhodnější žárovku. O to už se postaraly společnosti Nedis a Habufa.

„Prodávejte produkty pod svou značkou a zvyšte své příjmy tak, že zkrátíte zásobovací řetězce! “

Spokojenost ze značkou a věrnost značce

Spokojený zákazník je to, čeho chce společnost dosahovat. Znamená to ujistit se, zda má koncový uživatel značku rád – a zda také do určité míry pozitivně poreferuje o značce COCO maison své rodině a přátelům. Vynikající design, dobře propracovaná distribuce a skvělé doplňkové produkty jsou dokonalými ingrediencemi, se kterými toho lze dosáhnout.

Společnost Nedis poskytuje společnosti Habufa žárovky pro výjimečnou řadu designových lamp značky COCO maison. Tato značka je hravá, nevyhýbá se barvám, ozdobným prvkům ani špetce dramatičnosti. S doplňky pro každodenní život, jako je osvětlení, může váš domov stát i padat. Proto společnost Habufa usoudila, že její řadu exkluzivních lamp je třeba doplnit žárovkami. Když skončilo období, kdy se tato služba navíc testovala u zákazníků s žárovkami Nedis, rozhodla společnost Habufa zařadit tyto produkty do nabídky trvale, tentokrát však jako své vlastní – za využití našeho konceptu privátní značky.

Význam partnerství

Společnost Nedis se stará o výrobu, testování, dokumentaci, označení štítky a dodání, zatímco společnost Habufa zkoumá, co se nejlépe hodí do jejích návrhů. Společně neustále provádějí brainstorming ohledně svých potřeb, produktů a možností. Společnost Habufa zná zákazníky své značky COCO maison a ví, co koncový uživatel hledá v prodejně i online, zatímco společnost Nedis zná nejlepší způsoby zajišťování zdrojů, kontroly kvality a logistiky. Konečný výběr sortimentu probíhá společně. Každá volba je výsledkem spojení silných stránek.

Spolupráce probíhá velmi přirozeně, protože obě společností mají sídla nedaleko od sebe. Komunikace byla vždy snadná a obě strany neustále usilují o zlepšení a další kroky. Pokud se vyskytnou nějaké problémy, může společnost Habufa kdykoli podle potřeby kontaktovat tým podpory ze společnosti Nedis a naopak.

Podpora prodeje

Různé řady lze hrdě vystavit v prodejnách i online s jasným USP; jako celkový balíček. Koncept prodejen značky COCO maison si prodejci vždy pochvalovali. Od té doby, co se lampy dodávají s vhodnými žárovkami a atraktivně se vystavují, jsou prodejci lépe zásobováni. Velkou výhodou kompletní řady – a konceptu prodejen – je to, že návrh i dodání zajišťuje společnost Nedis. Vystavení tvoří jednu součást tohoto chytrého konceptu, ale společnosti Nedis a Habufa se zabývaly také jiným hlediskem orientace zákazníka: balením. Formát obalu žárovek vzhledově i pocitově odpovídá ostatním obalům řady a jeho součástí jsou skvěle zpracované informace o produktech. Zákazník může v sortimentu rychle hledat a najít to, co se pro něj dokonale hodí.

Private labelling

Společnost Nedis Vám nabízí kompletní služby soukromého označování, které zahrnují například sourcing, kontrolu kvality, design a logistiku. Chcete se o některý z těchto úkonů postarat sami? Také u nás můžete outsourcovat jen část celého procesu.